Мешканець Росії вирішив поквитатися з власним сусідом та не придумав нічого кращого, аніж всадити ніж його собаку та нацькувати на закривавлену тварину свого пітбуля.

Про це повідомляє Telegram-канал Life Shot.

Як відзначається, сталося вбивство в місті Стерлитамаке. Саме там місцевий мешканець всадив ножа в шию сусідському пітбулю по саму рукоятку і залишив закривавлену тварину на розтерзання своєму собаці.

Російські поліцейські, фото: Getty Images
Російські поліцейські, фото: Getty Images

"Чую гавкіт. Кинув все і побіг. Мій перескочив через паркан, і вони зчепилися там. Я поки хвіртку відкривав, відкликав його, мій вже втік додому, а цей пітбуль як вчепився в нього і не відстає. Сусід підбіг і каже: "Я тебе попереджав". - Хоча у нас такої розмови не було", - описує інцидент господар постраждалої собаки.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Також, як додає чоловік, це вже не перший такий випадок: в минулому році його сусід вбив іншого його пса - отруїв. Щодо тварини, то наразі ветеринари не беруться рятувати пса, адже це вже не можливо.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що київські поліцейські затримали грабіжника, який в під'їзді напав на 94-річного старого і вкрав у нього сумку, в якій були 12 тисяч гривень.

Як повідомляв портал "Знай.ua", київський суддя відпустив групу грабіжників, які під час злочинів катували дітей і пенсіонерів.

Також "Знай.ua" писав, що у Києві розшукують чотирьох чоловіків, які промишляють крадіжками в кафе та інших громадських закладах.