День народження відомої Instagram-блогерки Катерини Діденко закінчився трагедією: дві особи загинуло внаслідок отруєвання вуглекислим газом, який виділився від застосування сухого льоду в приміщенні.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Інцидент стався в ніч на 29 лютого на дачному комплексі в Москві. Чоловік Діденко, який загинув унаслідок цього випадку, висипав у басейн всередині приміщення 25 кілограмів замороженого вуглекислого газу, відомого також як сухий лід.

Після того як лід почав випаровуватися і давати характерний туман, хтось з гостей стрибнув у басейн. Вуглекислий газ замінив повітря і заповнив легені, що призвело до задухи і отруєння.

День народження Катерини Діденко, Instagram
День народження Катерини Діденко, Instagram

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Чоловік іменинниці і одна гостя загинули, ще трьох людей було відправлено до реанімації в тяжкому стані.

Пізніше Діденко написала повний відчаю пост, у якому вона подякувала чоловіку за останній подарунок - той помер не 29 лютого, на день народження блогерки, а наступного дня.

Скріншот Instagram
Скріншот Instagram

Катерина Діденко стала відомою як аптечний блогер. На її Instagram підписано близько 1,6 мільйонів користувачів.

Для уникнення небезпечних наслідків, спеціалісти радять обережн поводитися з сухим льодом: використовувати йоо на відкритому повітрі або в дуже добре провітрюваних приміщеннях, а також вберігати шкіру й очі від термічних опіків.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше російська блогерка Мітрошина наробила ґвалту в Києві і злиняла до Путіна: "Пакували своїх".

Як повідомляв портал "Знай.ua", на Балі поїде кожен - блогерка показала лайфхак для любителів "мажорних" селфі.

Також "Знай.ua" писав, що хімічний експеримент забрав життя коханої - учасник скандальної вечірки блогера благає нікого не карати.