Невідомий пілот залишив напис "Мийте руки" у небі за допомогою інверсійного сліду літаків. Подію зафіксували у Сіднеї, Австралія над столичним Конвенційно-виставковим центром. Скоріш за все, ця рекомендація спрямована на боротьбу з коронавірусом COVID-19.

Про це повідомляє телеканал NBC News.

Відео з написом і польотом літака було викладено користувачами на сайті YouTube та у соціальній мережі Twitter.

Подробиці інциденту залишаються невідомими, так само як і автор послання.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Коронавірус, фото - Getty Images
Коронавірус, фото - Getty Images

Тим не менш, лікарі зазначають, що порада з неба стане в пригоді у боротьбі з коронавірусом SARS-CoV-2. Миття рук є одним з головних способів профілактики коронавірусу, про що зазначає Всесвітня організація охорони здоров'я, а також медики і медичні організації по всьому світу. Миття рук з милом або обробка рук антисептиком прибирає зі шкіри інфекційні агенти, що у свою чергу не дозволить вірусу потрапити до дихальної системи людини.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше медики зруйнували всі міфи про коронавирус Covid-19.

Як повідомляв портал "Знай.ua", ВООЗ оголосила китайський коронавірус глобальною пандемією – "Найсерйозніша загроза світу з 1918-го".

Також "Знай.ua" писав про коронавірус в Україні: до якого числа оголошено карантин у школах.