У Мережі набирає популярність ролик із "модним" батюшкою на моноколесі, який хвацько розсікає вулицями міста.

Священика зняв на відео житель російського міста Краснотур'їнськ в Свердловській області Вадим Амінов. Після того, як автор ролика опублікував його в Instagram, батюшка миттєво став популярним в мережі.

"От так у нас попи їздять", - говорить за кадром Вадим Амінов.

На кадрах видно, що "модний" батюшка вельми впевнено почуває себе на своєму транспортному засобі, і здається, що він просто летить по повітрю.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Героєм кумедного відео виявився отець Петро Мажетов, який служить в чоловічому монастирі Свято-Косьмінська пустеля в селі Костильова, пишуть російські ЗМІ.

За словами "модного батюшки", моноколесо йому подарував товариш для сільського дитячого клубу, і він, перед тим як вчити дітей їздити на колесі, вирішив сам навчитися.

"Я іноді використовую його, коли погода хороша, щоб скоротити час і не стояти в пробках ", - зізнався Петро Мажетов.

За його словами, в Краснотур'їнськ він приїхав у відрядження. Скористався моноклесом, щоб "підняти всім настрій".

"Я їхав, всіх вітав, хотів підняти всім настрій. А катаюся з минулої осені. Ми з дітьми ставили спектакль, таку філософсько-фантастичну драму. І там діти повинні були як роботи пересуватися на таких ось засоби", - розповів священик.

батюшка на моноколесі, скрін з відео
батюшка на моноколесі, скрін з відео

Користувачі мережі з гумором поставилися до відео.
"А у нас на Порше піп катається",
"Православненько. Ща ще дороги потечуть, буде по воді ходити",
"Якщо б косу в руки, то було б схоже на ...",
"Дементор",
"Головне, не зустріти вночі", - жартують користувачі