В Мінське море віднесло трьох чоловіків у двоповерховому плавучому будинку з лазнею. Про це повідомило місцеве видання Realt.onliner.by.

Як повідомляєтся, усе діло було в березневій грозі і ураганному вітрі. На ніч троє чоловіків орендували цей будиночок щоб як слід по-чоловічому відпочити. Будинок з лазнею “Аквілон” на понтоні відірвався від берега внаслідок сильного вітру і вирушив у вільне плавання по Мінському морю. Чоловіки так добре проводили час, що помітили інцидент лише коли опинилися в п'яти кілометрах від вихідної точки.

Джерело фото - Realt Onliner Та сама лазня

Про критичну ситуацію працівникам рятувальних станцій «Заславль-1» і «Заславль-2» в районі 22 годин повідомили співробітники готелю і МНС. Чергові зміни обох станцій були підняті по тривозі і на катерах вийшли на пошуки, — розповідають в ОСВОД. — Керівництво рятувальною операцією взяв начальник рятувальної станції «Заславль-2» Петро Третьяков. У суворих умовах березневої ночі, коли хвиля піднімалася вище півтора метрів, дві групи рятувальників — водолаз Максим Миколаїв, моторист Олег Черняк, старший моторист Олег Шишкін і моторист Володимир Шиманський — рятувальних станцій «Заславль-1» і «Заславль-2» вийшли на пошуки і людей, і плавучого будинку.

“Круїз” закінчився благополучно. Всі три “капітана” були повернуті на берег в цілості і доброму здоров'ї. Жодна лазня не постраждала. Лаялися, правда, на чому світ стоїть, але це вже зовсім інша історія. Будьте уважні і бережіть себе

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше Знай.uа повідомляв, що банда ромів вкрала гаманець у киянки, копи відпустили: "Це не крадіжка"

Читайте також: Квартири харків'ян перетворилися в сауни - коли вимкнуть опалення і скільки заплатять за ад в батареях.