На даний момент з усіх європейських країн від коронавірусу найбільше потерпає Італія. Понад 30 000 заражених, близько 20% хворих – помирають. Тільки за останню добу в країні померло 475 осіб від COVID-19. На тлі загального карантину і паніки, в більшості італійських міст складно знайти людину на вулиці. Зате де немає людей, там розквітає природа! Саме так і відбувається у Венеції.

Венеція – один з найпопулярніших, але при цьому і самих забруднених міст Італії. Хіба можна уявити тут екзотичну живність? Завдяки COVID-19 – так. Зокрема, у місті з'явилися дельфіни, яких тут не бачили десятиліттями. Вони граються прямо у міських каналах, доставляючи радість і величезне задоволення мешканцям міста.

Також жителі Венеції можуть спостерігати за появою інших тварин і птахів. У каналах з'явилися лебеді, які плавають парами по водах міських каналів. Одному з жителів Венеції, вийшов за продуктами, вдалося навіть знайти дикого кабана. Тварина мирно копошилось біля сміттєвого бака, в пошуках залишків їжі, яку викинули люди.

Природа повертає своє, і варто людині хоча б ненадовго призупинити свою діяльність, як тварини і птахи починають освоювати нові території. Ще один сигнал для людства. Якщо б люди ставилися до природи безвідповідально, швидше за все, зустріти дельфінів і лебедів у Венеції можна було б набагато частіше.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще