Американський флорист зі штату Арканзас створив спеціальний букет, присвячений паніці щодо епідемії коронавірусу COVID-19. Основний елемент композиції - туалетний папір, який став дефіцитним товаром через дивний ажіотаж серед споживачів.

Повідомлення про це компанія Blossom Events & Florist розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Покажіть ❤️ [любов - "Знай.ua"] комусь особливому з цим унікальним і казковим букетом 💐 🤷🏽♂️ Навіщо бути звичайним, коли ви можете бути екстраординарним ✨🧻 Зателефонуйте нам 📱 ", - йде мова в оригінальному рекламному дописі.

Відомо, що коштуватиме спеціальний букет 75 доларів - за таку ціну можна придбати аналогічний традиційний подарунок з дюжини троянд.

Букет з туалетного паперу, фото Facebook
Букет з туалетного паперу, фото Facebook

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

На світлинах можна побачити, що флористична композиція складається з перев'язаних червоною стрічкою рулонів туалетного паперу, які доповнені незначною кількістю рослин.

Користувачі соцмереж ідею оцінили - допис у Facebook поширили близько 140 тисяч разів. На акцію до пандемії коронавірусу звернули увагу також місцеві ЗМІ.

Букет з туалетного паперу, фото Facebook
Букет з туалетного паперу, фото Facebook

Туалетний папір виявився одним з найбільш популярних споживчих товарів під час карантину у всьому світі. Через паніку перелякані люди скуповували товари в супермаркетах, і особливою популярністю користується саме цей засіб гігієни. У різних куточках світу туалетний папір навіть ставав приводом для конфліктів чи злочинів.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше коронавірус довів жінок до крайнощів, волосся летіло у різні боки - відео сутички.

Як повідомляв портал "Знай.ua", кияни скупили всю гречку і туалетний папір, АТБ зважився на крайні заходи - "до п'яти штук в одні руки".

Також "Знай.ua" писав, що зі Львова різко зникли крупи, консерви і туалетний папір - кадри порожніх супермаркетів здатні відлякати навіть коронавірус.