Щоб захистити здоров'я свого дідуся, молодій дівчині довелося проявити винахідливість, щоб розповісти йому про свої заручини.

Молода дівчина, яка заручилася на вихідних, повинна була проявити свою кмітливість, щоб розповісти дідові радісну новину, уникнувши при цьому небезпеки для його здоров'я через спалах короновірусу. Про це розповіло видання Рeople

Керлі Бойд десятки разів відвідувала свого дідуся Шелтона в реабілітаційному центрі Premier Living & Rehab Centre, розташованому в штаті Північна Кароліна, щоб принести йому чисту білизну, фрукти чи якісь необхідні речі. Та цей понеділок відрізнявся від будь-яких її попередніх візитів, розповів адміністратор Центру Дженні Парнелл.

Цього разу Бойд приїхала з новим діамантовим перстенем на пальці і найбільше, чого вона хотіла - поділитися радісною новиною зі своїм коханим 87-річним дідусем.

"Керлі та її дідусь дуже близькі. Вони мають особливий зв’язок і стосунки. Ви б бачили, як вона весь час приходить, щоб побачити його", - розповів Парнелл.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Та через епідемію коронавірусудівчина не могла заходити в палату дідуся.

"Вона показала мені обручку, і ми продовжували розмовляти ... але я спостерігав, як Карлі кілька разів озиралася на крило, де живе її дідусь", - розповів Парнелл.

"Вона нічого не сказала, і, готуючись вже піти, я сказала: "Ти хочеш підійти до вікна і побачити дідуся?", - продовжує Парнелл. "У мене було таке відчуття, що вона хотіла б підійти туди, але, можливо, вона боялася запитати чи вважала, що це не буде прийнятним".

Парнелл сказав дівчині, що розуміє, як їй прикро не мати можливості навіть привітатися.

Бойд негайно пристала на пропозицію і попрямував на вулицю, щоб підійти до вікна діда. Тим часом Парнелл та ще декілька інших співробітників зайшли до кімнати Шелтона, щоб повідомити йому, що його чекає сюрприз.

"Він просто зручно лежав на ліжку, їв морозиво, і ми сказали:" Ми для вас маємо сюрприз! ", - згадує Парнелл.

Адміністратор підняв штору Карлі підступила до вікна, вона підняла руку вгору, показуючи дідусеві обручку.

Шелтону знадобилась якась мить, щоб зрозуміти, те, що відбувається, але як тільки він це зробив, це була прекрасна мить, зазгачив адміністратор.

"Це, безумовно, привело його у захват, тому що він її дуже любить", розповідав далі Парнелл.

Дівчина розповіла дідусеві, що заручилася, а він кликав її зайти до нього, та Бойд відповіла, що не може цього зробити чепез вірус.

Дідусь підвівся і підійшов до вікна, дівчина поклал свою руку на шибку, а дідусь свою - зі зворотнього боку.

"Це був такий зворушливий момент", - зізнався Парнелл.

"Вона почала плакати, і говорити йому, що любить його, і коли він сказав їй, що також любить її, то його голос затремтів", - додав адміністратор.

Онука захистила здоров'я дідуся, фото Instagram
Онука захистила здоров'я дідуся, фото Instagram

Парнеллу вдалосяз робити кілька вдалих фото, які він виклав в мережу. Користувачі у всьому світі були зворушені емоційним моментом.

Сам же ж Парнелл каже, що кадри просто відображають нерозривний зв’язок молодої жінки та її дідуся. А також показують ту реальність, з якою багато людей похилого віку зараз стикаються на тлі запобіжних обмежень через коронавірус.