Російська сторона продовжує пошуки пілота винищувача Су-27, який впав 25 березня в Чорне море, вже зафіксовано сигнал радіобуя. На момент падіння літак знаходився в 50 км від Феодосії, політ стартував на території окупованого Криму.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Рятувальна операція продовжувалася всю ніч, до неї було залучено шість кораблів. Пілота знайти досі не вдалося, але пошуки продовжуються.

Винищувач Су-27, фото з відкритих джерел
Винищувач Су-27, фото з відкритих джерел

"Отримана інформація, що вони [рятувальники - "Знай.ua"] зафіксували у своїй зоні відповідальності сигнал радіобуя, імовірно, з гумового човна, де може перебувати льотчик", – стверджують представники влади окупованого Криму.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

"Після отримання сигналу туди були направлені два судна, які проходили в цьому районі. Чекаємо на інформацію. В рамках координації з оперативними службами Чорноморського флоту знаємо, що вони направили повітряні апарати", – йде мова в офіційному повідомленні.

Попередньо стало відомо, що літак Су-27 проводив плановий тренувальний політ. Російська сторона продовжує на регулярній основі проводити незаконні військові навчання на території окупованого Криму.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, російський винищувач розбився біля узбережжя окупованого Криму.

Як повідомляв портал "Знай.ua", окупанти перейменують Крим: озвучено назву.

Також "Знай.ua" писав, цими руками анексували український Крим - що сталося із секретним підрозділом Путіна.