Відомий американський блогер, який брав участь у флешмобі, що передбачав "Лизання унітазу", інфікувався смертельним коронавірусом.

Про таке повідомляє іноземне видання People.

Варто зауважити, що не так давно популярна блогерша Ава Луїза започаткувала флешмоб – "Лизни туалет". Так, вона опублікувала відео, на якому облизує сидіння унітаза в літаку й підписала його "репостніть це, аби люди бачили, як правильно виконувати санітарні умови в літаку".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Після такого у неї з'явилися послідовники, які почали облизувати сидіння унітазу. Серед них виявився і блогер під нікнеймом Larz, який мешкає у Беверлі-Гіллз, що у штаті Каліфорнія. І вже після того, як він повторив цей "трюк", молодик опинився в лікарні з коронавірусом.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Зеленський похвалився "непотрібними" тестами на коронавірус, що прямують до України - "Взагалі немає сенсу".

Як повідомляв портал "Знай.ua", Федерер пожертвує мільйон доларів на боротьбу з коронавірусом.

Також "Знай.ua" писав, що Кличко відвідав у лікарні хворого на коронавірус Шахова, як почувається нардеп.