Тибетський духовний лідер Далай-лама повідомив про те, що пожертвує предметами першої необхідності, а саме продуктами харчування і ліками для бідних і нужденних членів громади.

Далай-лама зробить пожертви, щоб уповільнити поширення коронавіруса в Індії.

"З тих пір як Хімачал-Прадеш став моїм домом майже 60 років тому, — написав духовний лідер, — я, природно, відчуваю близькість до народу".

Далай-лама висловив упевненість в тому, що прем'єр-міністр Індії Наренда Моді робить "ефективні кроки у стримуванні поширення вірусу". При цьому наставник не розкрив суму пожертвування.

Раніше повідомлялося, що голлівудський актор Арнольд Швацнеггер пожертвував 1 мільйон доларів на потреби лікарів у зв'язку з пандемією коронавіруса. Він вирішив допомогти в поліпшенні ситуації.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Залізний Арні пояснив, що його благодійний внесок зможе допомогти медикам в боротьбі з новим вірусом.

"Це простий спосіб захистити наших справжніх героїв на передовій у наших лікарнях. І я пишаюся тим, що я є частиною цього. Я пожертвував 1 мільйон доларів. І я сподіваюся, що всі ви, хто зможе, підтримають цих героїв", – заявив кіноактор.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, творці "Відьмака" і "Cyberpunk 2077" пожертвували мільйони на боротьбу з коронавірусом.

Як повідомляв Знай. ua, Шварцнеггер допоміг медикам у боротьбі з Covid-19 щедрим жестом.

Також Знай. ua писав, що чоловік знайшов сховище з трьома сотнями туалетного паперу сорокарічної давності.