Карантин, самоізоляція і нудьга зводять з розуму людей не лише в Україні, але і у всьому світі. Розрядити обстановку вирішили флешмобом, викладаючи фото своїх творінь в instagram з хештегом #f*ckcoronavirus.

Схоже, це відмінний спосіб повеселитися, підвищити рівень позитиву в будинку, створити нові модні "луки", зайняти дітей, а заодно і розібрати гардероб перед Паскою! Дивіться, що виходить в учасників флешмобу і приєднуйтесь до них: розважити всіх, хто волею злісного COVID-19 опинився на самоізоляції і зробити наше карантинне життя трішки яскравішим!

Все почалося з фешн-журналіста Пеггі Фрей, яка перша вирішила послати коронавірус", надівши відразу всі найкрутіші речі зі свого гардеробу і показавши вірусу самий промовистий палець! Тут і трендові червоні чоботи-козаки, і леопардова шуба з яскраво-рожевою підкладкою, і блискуча спідниця міді, і цілком домашній світшот, і ляльковий червоний бант зверху... загалом, їй вдалося знайти гідну альтернативу піжамі.

Пеггі Фрей, фото Іnstagram
Пеггі Фрей, фото Іnstagram

Підтримала ініціативу популярна модниця і підприємець Бабба Сі Рівера, у якій, за її власним визнанням, вже "немає сил носити легінси". "Настав час для реально крутих образів, нехай навіть вдома", – вирішила Бабба і почала свою гру з принтами і формами. Топ з мегатрендовыми об'ємними рукавами-ліхтариками в горошок і смужку і розслаблені брюки, також в горошок – класне поєднання, яке можна взяти на замітку для своїх майбутніх образів.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Бабба Сі Рівера, фото Іnstagram
Бабба Сі Рівера, фото Іnstagram

Приєдналася до решти і дизайнер сумок Клер Вів’є, яка славиться своєю сміливістю й одвічної любов'ю міксувати за кілька принтів і квітів в одному образі, виглядаючи при цьому розкішно. Для участі у флешмобі дівчина ненадовго вилізла зі своєї м'якої піжами і підібрала спідницю міді з трендовим леопардовим принтом, зелену кепку в тон і футболку також з зеленими елементами, додавши чорні шкіряні тапочки, маленьку плетену сумочку і велику сумку з квітами, звичайно ж, свого дизайну.

Клер Вів’є, фото Іnstagram
Клер Вів’є, фото Іnstagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, карантин перетворив львів'ян на орду безробітних - скільки українців залишилися "за бортом", тривожні дані.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Україні вимагають ввести надзвичайний стан. Міністр закликав народних депутатів проголосувати за введення надзвичайного стану в країні через коронавірус.

Також "Знай.uа" писав, у Зеленського розповіли, як пенсіонерам уникнути смертей від коронавіруса відео. Серед бабусь і дідусів зареєстровано найбільше смертей по всьому світу.