Як відомо, не так давно, як і у всіх інших країнах, в Росії ввели карантин через коронавірус та заборонили без вагомої причини виходити на вулицю, а тим паче гуляти з дитиною. Однак, винахідливі росіяни все ж зуміли вивести своє чадо на вулицю та подихати свіжим повітрям.

Так, курйозний інцидент став в Уфі. Саме там місцевий житель "вигулював" своїх дітей на даху будинку. Оригінального батька помітили на будинку 45 по вулиці Комуністичній. Його встигли сфотографувати та повідомити рятувальникам, які вже заявили, що проведуть з батьком розмову з метою безпеки. Адже дитина може звикнути до таких прогулянок і почати виходити у вікно самостійно.

Фото жінки, яка вирішила обдурити правоохоронців

Водночас схожий випадок стався в Липецьку. Вже там одна з матусь зуміла витягнути дитячий візок на одну з багатоповерхівок та влаштувала малюку екскурсію по даху, таким чином ховаючись від правоохоронців.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще