Епідемія коронавіруса зі страшною силою вирує в Італії. Тому різні країни надсилають в цю країну ліки, провіант, людей, які можуть допомогти італійцям впоратися з проблемою. Не залишилась осторонь і Україна. Наша країна направила до Італії своїх фахівців. Літак з українськими лікарями благополучно приземлився в одному з італійських аеропортів.

Українських лікарів проводжають в Італію, фото Цензор.ні

Медики спрямовані в Італію на 14 днів. Крім допомоги людям, вони будуть вирішувати й інші завдання. Зокрема, вони будуть вивчати медичні протоколи, методи боротьби з інфекцією. Фахівці, які спрямовані в Італію, також будуть регулярно проводити навчальні трансляції для лікарів, які борються з COVID-19 в Україні.

"В Італії вони пробудуть 2 тижні, будуть вивчати досвід боротьби з COVID-19 і вести навчальні трансляції через" Zoom "для тисяч українських лікарів інфекціоністів і епідеміологів." - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Народ у нашій країні сприйняв цю ініціативу неоднозначно. Пішли справедливі аргументи, що і в Україні не вистачає лікарів. Проте якщо поглянути на це з іншого боку, стає зрозумілим сенс ініціативи. Фахівці, делеговані в Італію, отримають і передадуть необхідний досвід іншим українським лікарям. Можливо, це допоможе прискорити одужання людей від недуги і не сповільнити поширення коронавіруса.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше