Національна антитерористична прокуратура Франції (PNAT) порушила кримінальну справу за напад, в результаті якого загинули дві людини. Інцидент стався в місто Роман-сюр-Ізер. Злочинець кинувся на людей з ножем, убив двох людей і поранив ще кількох. Про це повідомило французьке видання LeMonde.

Підозрюваний у скоєнні цього злочину вже затримано. PNAT повідомляє, що в злочині звинувачується громадянин Судану, проник на територію Франції, як біженець. Крім нього затримані ще двоє осіб, також мають суданський громадянство. Антитерористична прокуратура не повідомляє, вони є підозрюваними або свідками.

Чоловік з ножем
Чоловік з ножем


PNAT порушила кримінальну справу за статтями “вбивство у зв'язку з терористичною кампанією”, а також “створення злочинної терористичної угруповання”. У ході обшуків у підозрюваного були виявлені релігійні матеріали, а також його щоденник. У ньому злочинець писав, що його оточує дуже багато невірних, і що він повинен нести священну місію.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, сповідались і поїхали – священик придумав оригінальний спосіб прийому українців в умовах карантину.