Масштабна пожежа, яка сколихнула всю Америку, сталася у Флориді. Саме там майже в одну секунду згоріло понад три тисяч автомобілів.

Джерело: іноземне видання CNN.

Відтак, як відзначається, відбулося масове загоряння машин біля аеропорту Форт-Майерс в американському штаті Флориді. Там, поки з невідомих причин, спочатку загорілися кілька десятків автомобілів, але через трав'яну місцевість та посушливу погоду вогонь стрімко поширився.

Фото з місця події

В результаті, коли ж на місце пожежі прибули рятувальники, палали вже сотні машин. Очевидці повідомляють, що автомобілі спалахували і вибухали одна за одною. Коли полум'я все ж вдалося загасили, з'ясувалося, що загалом вогонь знищив понад 3500 автомобілів.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, нова пожежа та ще більше радіації – пекельне полум'я з'їдає Чорнобильську зону, закривайте вікна

Як повідомляв портал "Знай.ua", небезпека більша за пандемію, киян благають не виходити з дому

Також "Знай.ua" писав, Київ охопили масштабні пожежі, рятувальники збиваються з ніг, - "Діє команда паліїв?". Місто вже кілька днів бореться з пожежами.