У Сполученому Королівстві запустили виробництво експериментальної вакцини проти коронавірусу Covid-19, повідомляє Reuters. Препарат, який розробили в Оксфордському університеті, в найближчі тижні почнуть випускати на семи фармацевтичних заводах в Європі, Індії та Китаї.

Також вчені оголосили про набір добровольців для випробування вакцини на людях.

Коронавірус, скріншот: YouTube
Коронавірус, скріншот: YouTube

Клінічні дослідження планується завершити до вересня. Але мільйони доз можливої вакцини проти Covid-19, розроблюваної британськими вченими, які вже виробляються, ще до того, як випробування підтвердять, чи ефективний укол. Так що до вересня можливої вакцини буде величезна кількість.

Антикоронавірусні танці, скріншот: Facabook
Антикоронавірусні танці, скріншот: Facabook

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Також влада Британії заявляє, що 21 новий дослідницький проект отримає фінансування з інвестиційного фонду в 14 мільйонів фунтів стерлінгів "для швидкого пошуку лікування і вакцин".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що доктор Комаровський випустив чергову серію відповідей на питання публіки щодо Covid-19.

Як повідомляв портал "Знай.ua", кров Тома Хенкса допоможе вченим в розробці вакцини від коронавірусу.

Також "Знай.ua" писав, як лікують від вірусу в київській лікарні.