Дуже курйозний та кумедний випадок стався в Америці, а точніше в Каліфорнії. Саме там одна з місцевих журналісток знімала репортаж з будинку, де показувала, як самостійно стригти волосся, але ненароком показала свого голого чоловіка.

Про це пише іноземне видання Daily Mail.

Відтак, як відзначається, інцидент стався з кореспонденткою телеканалу KCRA 3 Меліндою Мезою, з міста Сакраменто, яка, як і багато її колеги, змушена була через пандемію працювати з дому. Так, під час прямого ефіру, жінка випадково вибрала невдалий ракурс і, схоже, не помітила, що в кадрі було видно її голого чоловіка. А точніше оголений силует, який не підозрюючи, що став знаменитим, мився в душі.

Фото з репортажу, де в правому кутку можна замітити голого чоловіка

Варто зауважити, що цей репортаж став досить популярним в мережі і люди почали стверджувати, що тепер і сам чоловік телеведучої може вести репортажі з дому, адже став досить знаменитим. Щодо самої журналістки, то вона тепер, напевно, не скоро забуде про даний інцидент.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Києві чоловік відпочивав зі жрицею любові і отримав по голові. Ох вже ці жінки!

Як повідомляв Знай.uа у Львові чоловік і дружина померли в один день, і вічна любов тут ні при чому. Вбивцю шукають.

Знай.uа писав, пробігла п'ять зупинок заради хусточки - 92-річна бабуся втекла з вікна будинку через Великодень.