Кейт Міддлтон і принц Вільям розповіли, як виглядає самоізоляція в королівській родині.

Герцоги Кембриджські, як і мільйони людей в усьому світі, зараз знаходяться на самоізоляції разом зі своїми дітьми: шестирічним принцом Джорджем, чотирирічної принцесою Шарлоттою і принцом Луі, якому скоро виповниться два рочки.

Як і всім батькам маленьких дітей, їм щодня доводиться стикатися з труднощами. Про це 38-річна Кейт Міддлтон і 37-річний принц Вільям розповіли в інтерв'ю каналу BBC.

Кейт Міддлтон розповіла, що спочатку намагалася підібрати потрібні слова, щоб поговорити з дітьми про пандемію коронавірусу. На її думку, це зробити необхідно, але потрібно розповісти все дітям зрозумілою їм мовою.

"Як і у багатьох сімей на самоізоляції, у нас теж були злети і падіння. Джордж набагато старший за Луї, але вони обидва дуже свідомі, і це мене вражає. І хоча не хочеться їх занадто лякати, я думаю, що доцільно буде розповісти все доступною і зрозумілою їм мовою", - сказала вона.

Принц Вільям та Кейт Міддлтон з дітьми, фото: legion-media
Принц Вільям та Кейт Міддлтон з дітьми, фото: legion-media

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Старші діти герцогів Кембриджських зараз знаходяться на домашньому навчанні. Принц Вільям відзначив, що це досить весело, а його дружина зізналася, що вони навіть схитрували, продовжуючи займатися з дітьми під час великодніх канікул.

"Тільки не кажи їм про це! Відчуваю себе так, як ніби поступила підло!"
- звернулася вона до чоловіка.

"У дітей стільки енергії, що я навіть не можу уявити, звідки вона береться. До кінця дня ви складаєте цілий список всіх справ, які зробили. Отже, ви ставите намет, потім розбирає намет, готуєте, печете. В кінці дня ви розумієте, що вони прекрасно провели час, але в той же час дивуєтеся, як багато всього відбувається за один день",
- розказала герцогиня.

Різдвяна листівка Кейт Міддлтон та принца Вільяма з дітьми, фото: BenjaminWareing в Twitter
Різдвяна листівка Кейт Міддлтон та принца Вільяма з дітьми, фото: BenjaminWareing в Twitter

Подружжя додало, що з рештою членів сім'ї вони підтримують зв'язок за допомогою відеодзвінків. Правда, не завжди їм це вдається зробити легко. За словами принці Вільяма, молодший син Луї проявляє до таких чудес техніки великий інтерес і тому його важко втримати від того, щоб він ненароком не перервав розмову батьків з родичами.

"Він бачить червону кнопку і йому завжди хочеться її натиснути",
- сказав принц Вільям про молодшого сина.