У мережі оприлюднили моторошні дані стосовно того, скільки безробітних з'явилося через смертельний коронавірус в США. І варто зауважити, цей період в Америці вже прирівнюють з часами Великої депресії у 1929-1930-х роках.

Джерело: іноземне видання The New York Times.

Варто зауважити, шо Велика депресія — це економічна криза, яка мала початок в США, а потім розширила свої межі й на більшість капіталістичних країн світу. За різними підрахунками, під час цього періоду світовий ВВП скоротився на 15%, а безробітним став кожен четвертий американець.

Безробітній, фото з вільних джерел
Безробітній, фото з вільних джерел

Наразі ж стало відомо, що криза в США, яка викликана коронавірусним карантином, набирає обертів, а кількість безробітних збільшується з кожним днем. Так, за останні п'ять тижнів більше 24 мільйони американців звернулися за страховкою по безробіттю - за статистикою, кожен сьомий став безробітнім.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Скріншот інфографіки

Варто зауважити, схожа ситуація майже у всіх країнах, що публікують тижневу статистику по ринку праці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Безробітним українцям на період карантину підготували "допомога" - коли і скільки

Як повідомляє портал "Знай.ua" Безробітним українцям збільшили соцвиплати на період карантину — хто буде отримувати 1000 грн

Також "Знай.ua" писав, що Як вплине додаткова тисяча гривень допомоги на субсидію — в Кабміні прийняли рішення