В британському місті Бредфорд ( графство західний Йоркшир) молода медсестра Софі Брайант-Майлз влаштувала церемонію одруження для вмираючого пацієнта.

Дівчина прийшла на своє перше нічне чергування 20 квітня. В ході перезміни колеги розповіли Софі, що у відділенні лежить молодий чоловік, який навряд чи виживе. Крім підозр на коронавирусную інфекцію Covid-19, у нього було безліч супутніх захворювань, і стан було вкрай важким. Лікарня в Бредфорді надавала йому лише паліативну допомогу, щоб полегшити його страждання. Коли Софі прийшла до хворого, то побачила, що в його ліжку сиділа жінка в повній защитнойв рукавичках, масці, спеціальному фартусі, на очах - прозорий захисний екран. Це виявилася наречена хворого. Жінка розповіла, що вони разом вже 15 років, виховують доньку, однак офіційно не одружені. Вони весь час відкладали весілля - їм не вистачало часу, то грошей.
Софі Брайант-Майлз глибоко перейнялася цієї несамовитою історією. Медсестра покликала капелана лікарні Джо Філдера і запитав, чи він зможе поєднувати шлюбом цю пару.

Персонал відділення незадовго до церемонії

Джо сказав, що зможе провести лише урочисту частину весільної церемонії: законної сили цей шлюб не матиме, але вони зможуть сказати один одному заповітне "так".

Вони вимовлять клятву зі словами "Поки смерть не розлучить нас", і взагалі у них буде все, що буває у людей в церкві, але з поправкою на лікарняні умови.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Джо прийшов, зробив їм кільця з фольги і подзвонив по FaceTime їх дочці, щоб вона теж була присутня на церемонії, хоч і віртуально.

Це була дуже зворушлива церемонія, Джо був прекрасний - він встиг зробити брошурки з іменами наречених і словами пісень і молитов, які виголошували присутні.

“Потім ми організували невелику фотосесію, тому що вони обидва того хотіли. Ми намагалися зробити цю весілля максимально справжньою. Навіть торт був”, — розповіла Софі.

Вона прекрасно розуміла, що йому залишилося жити кілька годин. Вони знали, що в останній раз роблять щось разом, і хотіли цього. Принаймні, це їх останнє спільне спогад.

Читайте також: У Чорнобильській Зоні врятували крихітного лоша, самотньо бродившего на згарищі: кадри розривають серце.

Також Знай.иа писав: Ритуальні послуги стають золотими: за оренду катафалка десятки тисяч.