У Москві співробітник поліції побився з п'яним чоловіком, який порушував умови карантину. Відео інциденту злили в мережу.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Бійка у Москві, фото YouTube
Бійка у Москві, фото YouTube

30 квітня поліцейський патрулював місцевість з метою попередження порушень карантину.

"Поблизу житлового будинку по вулиці Вишняківська їм був зупинений чоловік 1979 року народження для перевірки документів. Однак останній став вести себе агресивно і застосував насильство щодо представника влади", - сказала Іванова.

Популярні новини зараз
За комуналку можна не платити зовсім: хтось з українців отримає 100% пільгу вже з жовтня Нові правила грошових переказів: оштрафують за “три копійки” Українцям оголосили про нові виплати у жовтні: треба поквапитись, щоб вистачило на всіх Школярів триматимуть у їжакових рукавицях: заборонять те, до чого звикли роками
Показати ще

На відео можна побачити як чоловік агресивно вимагає повернути йому паспорт і погрожує поліціянту. Після цього правопорушник намагається скинути з копа фуражку, через що між ними зав'язується бійка.

Чоловіка затримали, найближчим часом йому оберуть запобіжний захід. Порушено кримінальну справу за ст. 318 КК РФ (застосування насильства щодо представника влади). Крім кримінальної справи, щодо чоловіка склали протокол про адміністративне правопорушення за ст. 20.21 КоАП РФ ( "Поява в громадських місцях у стані сп'яніння").

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Москві ″загони Путіна″ намагались зробити з Навального млинець, та вийшло комком.

Як повідомляв портал Знай.ua, Небачений снігопад лютує в Москві, є загиблі: відео.

Також Знай.ua писав, що У Москві невідомий відкрив вогонь по людях біля будівлі ФСБ: перші подробиці.