Велосипедист і водій БМВ посварились на одному зі світлофорів, що зрештою призвело до складення протоколів про адміністративне правопорушення на обох учасників цієї історії. Правоохоронці не були щедрими на деталі, тому точна хронологія подій цієї дивної “погоні” встановити складно. Інцидент відбувся у місті Санкт-Петербург.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Начебто на одному зі світлофорів велосипедист хотів переїхати дорогу на червоне світло. Водій БМВ посигналив йому, щоб той не порушував правила дорожнього руху, проте велосипедист не присоромився, а вигадав шлях помсти.

Вже на наступному світлофорі він “припаркував” свій двоколісний транспорт перпендикулярно до автомобіля, що лише більше спровокувало водія на конфлікт. Між чоловіками зав'язалась сварка, в кінці велосипедист вдарив бампер БМВ ногою.

Погоня за велосипедистом, фото YouTube
Погоня за велосипедистом, фото YouTube

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Після цього удару витримка водія БМВ зникла остаточно: він почав переслідувати на автомобілі велосипедиста, який на зло водію машини повертав у двори, порушував ПДР тощо. Така “погоня” розгорнулась на весь район, поки не приїхали співробітники правоохоронних органів.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у Харкові двоє велосипедистів раптово померли посеред дороги, - медики і копи розводять руками.

Як повідомляв портал Знай.ua, Велосипедист задав перцю крутим байкерам: відео.

Також Знай.ua писав, що у Києві водій і велосипедист влаштували жорсте махалово після ДТП: розбірки "по-дорослому" потрапили на камеру.