Місцеве видання Фонтанка повідомляє про масштабну пожежу у Гатчинському районі Ленінградської області в ніч на 5 травня, повідомляє Знай юа. За словами видання загорілася фабрика нетканих матеріалів, яка анонсувала запуск лінії одноразових масок.

В обласному МНС повідомили журналістам, що інформація про спалах на Антропшинской вулиці в місті Комунар надійшла на пульт чергового в пів на дванадцяту ночі. Вогонь спалахнув на території фабричного виробництва. До моменту локалізації пожежі встигла постраждати площу в 1 100 квадратних метрів, але вже через годину вогонь вдалося загасити.

Пожежа в Санкт-Петербурзі \\ фото Фонтанка
Пожежа в Санкт-Петербурзі \\ фото Фонтанка

00:52 силами чергових змін трьох пожежно-рятувальних частин пожежу повністю загасили.

Пожежа в Санкт-Петербурзі \\ фото Фонтанка
Пожежа в Санкт-Петербурзі \\ фото Фонтанка

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

«Інформація про потерпілих не надходила. Дізнання по пожежі веде відділ наглядової діяльності та профілактичної роботи Гатчинського району», — уточнили в МНС.

Також видання повідомляє, що на Антропшинской вулиці знаходиться фабрика «Фанема». Підприємство створено в 1963 році, займає територію в 52 тисячі квадратних метрів. В його структурі дванадцять виробничих ліній, в штаті близько двохсот співробітників. Як сказано на сайті, в травні «Фанема» збиралася запускати пошиття одноразових медичних масок.

Пожежа в Санкт-Петербурзі \\ фото Фонтанка
Пожежа в Санкт-Петербурзі \\ фото Фонтанка

Раніше Знай писав, що Європа виходить з карантину - італійці повернулися на вулиці сьогодні, оскільки країна зняла самий тривалий карантин в Європі і вступила у «другий етап» кризи коронавіруса.

У Венеції, де порожні вулиці і провулки були раннім символом європейської кризи, сьогодні на площі Святого Марка знову зібралися люди, так як на площі зібралися місцеві торговці.

Поїзда і платформи знову були зайняті в Мілані, і очікується, що більше чотирьох мільйонів людей повернуться на роботу на фабрики та будівельні майданчики, в той час як інші зможуть тренуватися в парках і відвідувати родичів вперше за кілька тижнів.