У п’ятницю стало відомо, що Вікторія Бекхем відмовилася від планів домагатися урядової допомоги, щоб зайняти 30 членів персоналу її модного бренду після серйозних реакцій, пише Dailymail. 46-річна Вікторія та 45-річний Девід Бекхем вражені заявами, що вони "взяли кредит в розмірі 10 мільйонів фунтів на мільйон фунтів на придбання пентхаусу в Майамі".

І тепер Вікторія Бекхем і її чоловік Девід ризикують потрапити на свіжі гроші, оскільки, як стверджується, вони взяли банківський кредит у розмірі 10 мільйонів фунтів стерлінгів, щоб придбати свій пентхаус у Маямі на суму 18 мільйонів фунтів стерлінгів.

Як кажуть, пара зі статками 335 мільйонів фунтів стерлінгів, використовувала свою фірму, Beckham Brand Limited, щоб взяти позику минулого року в рамках проекту "Інтер Маямі ФК" Девіда, який вони, як повідомляється, повертають протягом 10 років за фіксованою ставкою 2,5 відсотка.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляє The Sun у неділю, The Beckhams взяв банківську позику на 10 мільйонів фунтів стерлінгів на придбання елітної нерухомості в Майамі, Америка, минулого року, незважаючи на те, що фінансування було придбано на 18 мільйонів фунтів стерлінгів.

Спочатку розпитавши про необхідність надбагатшої пари вимагати позику, джерело додало: "Якби вони не позичили готівку, щоб придбати ще одну майданчик, можливо, їм би не довелося в першу чергу залучати працівників".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ветеран футболу Уго Кампан'яро заявив, що має намір завершити кар'єру гравця

Як повідомляв портал Знай.ua, Девід Бекхем, Дієго Марадона, Роналду - відомі футболісти записали зворушливе відео в підтримку медиків

Також Знай.ua писав, Манчестер Юнайтед кинув оком на хавбека донецького Шахтаря - Тете потрапив в шортлист літніх трансферів