У Російській Федерації, яка дуже глибоко стурбована відзначенням Дня Перемоги над фашистськими загарбниками, святкування цієї безумовно важливої дати не обходиться без курйозів. Бажання патріотично відзначитися штовхає людей на ініціативи, які не лише штучні та надмірні, але й вимагають хоча б мінімальної компетентності, свідомості та чутливості.

Черговий інцидент мав місце у Челябінську, де один з торгових центрів він вирішив влаштувати акцію пам'яті "Імена героїв" в соціальній мережі вКонтакті.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Скріншот соцмереж
Скріншот соцмереж

У рамках акції підписники могли надіслати фото своїх родичів, які брали участь у Великій вітчизняній війні, та написати історію про них.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Однак один із користувачів соцмережі використав акцію для цинічного жарту. За свого діда-ветерана неназваний автор видав кривавого диктатора Адольфа Гітлера, а точніше його відредаговане зображення, на якому військовий злочинець показаний без вусів. Таким чином, у ТРЦ відзначили Гітлера як ветерана Радянської армії. .

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, День Перемоги 9 травня: що потрібно знати про Другу світову.

Як повідомляв портал Знай.ua, Кличко заборонив День Перемоги в Києві.

Також Знай.ua писав, що Лукашенко запросив Зеленського і Путіна разом відзначити День перемоги.