У Москві, Російська Федерація сталася стрілянина. В результаті нападу загинув молодий чоловік, його матір поранена, як і власне сам стрілок-спортсмен. Обох постраждалих госпіталізовано у тяжкому стані. Приводом для конфлікту став шантаж жінкою нападники з загрозами оприлюднити його інтимні фото, на яких зафіксовано гомосексуальний зв'язок з її сином.

Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланнями на власні джерела.

Згідно з даними ЗМІ, матір загиблого виявила в телефоні у сина інтимні фото з приятелем, який регулярно навідувався до них у гості. Вона використала ці знімки для шантажу спортсмена. Своєю чергою, той не витримав шантажу і прийшов до них додому, щоб розібратися. Спочатку він вистрілив з пістолета в хлопця, а потім поранив його матір. Як отримав поранення сам нападник, не повідомляється.

Місце злочину, фото Twitter
Місце злочину, фото Twitter

Приятель стрілка помер на місці, сам винуватець події госпіталізований, він у важкому стані. Мати покійного направили до реанімації.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

За фактом інциденту порушено кримінальну справу.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Нічна стрілянина у Харкові обростає несподіваними подробицями, - "Взяв пістолет і копа з ломом".

Як повідомляв портал Знай.ua, У Києві озброєний до зубів стрілок попався копам вдруге за рік, - "Скоро знову буде вдома".

Також Знай.ua писав, що у Канаді злочинець у формі констебля влаштував стрілянину на вулиці – загинуло щонайменше 16 осіб.