Пандемія коронавіруса почалася саме в Китаї. Більше трьох місяців на всій території країни діяв суворий карантин. КНР змогла впоратися з вірусом, і поступово повертається до нормального життя, однак певні обмеження і заходи безпеки в країні все-таки діють. Зокрема, на “Пикабу” опублікували відео, як діти в Китаї відвідують заняття в школі.

Сучасна школа в Китаї, фото fishki.net


КНР успішно засвоїла уроки пандемії, тому для школярів діють особливі правила. Діти повинні ходити по вулиці тільки в медичній масці. Перед входом на територію школи, її обов'язково потрібно викинути в спеціальний бак, а взуття обробити дезинфікуючим розчином. Після входу на територію, проводиться обробка рук, одягу і рюкзака дитини. Перед шкільними дверима стоїть спеціальний пристрій, який проводить експрес-тест на коронавірус. Якщо воно нічого не виявляє, діти допускаються до занять.
За всім процесом стежать відповідальні особи, які супроводжують дитину від входу на територію школи, до дверей класу. Обробку повинен проходити кожен школяр, в іншому разі допустити його до занять не мають права.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кожен п'ятий з хворих Covid-19 – медик: Верховна Рада розглядає низку "медичних реформ".

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Українців зобов'яжуть проходити тестування на Covid-19, деталі нового закону.

Також Знай.uа писав, Covid-19 вражає їх першими? Медики знайшли зону ризику вірусу.