Далеко не завжди в королівських сім'ях добре складаються стосунки з їх кузенами. Однак родина принца Вільяма і Кейт Міддлтон, схоже, виняток, пише Hellomagazine. У їх дітей, принца Джорджа і принцеси Шарлотти немає жодних проблем зі спілкуванням зі своїми двоюрідними братами і сестрами. В британську пресу потрапило відео, де діти спілкуються між собою у Zoom, і очевидно, дуже скучають один за одним.

Діти Кейт Міддлтон і принца Вільяма, bilshe.com
Діти Кейт Міддлтон і принца Вільяма, bilshe.com


Кузенами дітей герцога і герцогині Кембріджських є сім'я Майка Тіндалла – колишнього капітана збірної Англії з регбі і чоловіка Зари Філліпс – дочки принцеси Анни. Його родина також досить велика. У них двоє дітей – Міа і Лена. Тіндалла розповів, що Джордж і Міа особливо міцно дружать між собою, адже вони приблизно одного віку.

Зара Тіндалл та Отем Філліпс
Зара Тіндалл та Отем Філліпс, Getty Images


Також Тіндалла згадав і про народження ще одного кузена своїх дітей – Арчі, сина принца Гаррі і Меган Маркл. Принц Гаррі – хрещений батько його доньки Олени. Тіндалла вважає, що вони будуть відмінними батьками, і сподівається, що їм пощастить з Арчі так само, як їм пощастило зі своїми дітьми. Майк стверджує, що Олена і Міа завжди міцно спали, і давали їм з Зарою час на сон.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, принц Гаррі і Меган Маркл розкриють королівські таємниці – за що прислуга не любила "другу Ді".