Герцог і герцогиня Сассекські несподівано з'явилися на відеоконференції, присвяченій проблемам психічного здоров'я.

Навіть під час карантину Меган Маркл і принц Гаррі не полишають свої громадські обов'язки та активно беруть участь у різних програмах.

Так, нещодавно вони несподівано підключилися до дискусії некомерційної організації Crisis Text Line, щоб поговорити про проблеми психічного здоров'я в умовах пандемії коронавірусу. До слова, це була перша офіційна "поява" пари на публіці з початку карантину.

Вони не лише поговорили про актуальні проблеми в умовах пандемії, але й встигли заселфитися з учасниками. Один із них був шокований несподіваною зустріччю з герцогами.

Рік Ніл, співробітник Crisis Text Line в Атланті, зробив фотографію конференції якраз в той момент, коли слово взяв принц Гаррі.

"Не кожен день Меган і Гаррі вриваються в твої робочі переговори і хвалять за роботу, яку ти робиш! Щасливий працювати в ці божевільні часи!" - підписав Рік своє селфі на тлі комп'ютера, на екрані якого видно герцога і герцогиню Сассекських.

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

Тим часом фани встигли розгледіти, що герцогиня була одягнена в топ авторства її найближчої подруги, дизайнерки Міши Нону, яка, подейкують, і познайомила пару в 2017-му.

А також вони звернули увагу на декор їхнього нового будинку в Лос-Анджелесі.

Як повідомляли таблоїди, Меган і Гаррі тимчасово проживають в особняку заможного і відомого голлівудського продюсера Тайлера Перрі в Беверлі-Хіллз. Нерухомість оцінюється в 18 мільйонів доларів. Територія маєтку займає майже 9 гектарів. Воно знаходиться на пагорбі, в закритому і охоронюваному селищі, далеко від інших особняків і приховано від цікавих очей густою рослинністю. У самому будинку площею 2230 квадратних метрів є 8 спалень і 12 ванних кімнат.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Меган Маркл та принц Гаррі вибрали розкішний особняк для життя

Як повідомляв портал Знай.ua, принц Гаррі і Меган Маркл пообіцяли розкрити деякі таємниці королівської сім'ї

Також Знай.ua писав, Маркл оголосила холодну війну Міддлтон до виходу з палацу.