Через пандемію коронавіруса, в Данії, як і в більшості країн Європи, діє карантин. Заборонені масові заходи, в тому числі і концерти. Однак ніякі обмеження не зуміють перевершити винахідливість організаторів. Серед них є воістину геніальні люди, які можуть і провести концерт, і при цьому карантин не порушити.

Автомобільний рок-концерт в Данії


Данія – перша з квітня країна в Європі, яка провела реальний рок-концерт, на якому була присутня жива аудиторія. Жодних “віртуальних вечірок” і іншого. Однак цей концерт був зі своєю “родзинкою”. Його особливість полягала в тому, що відвідати його могли слухачі на своїх автомобілях. При цьому машини повинні були дотримувати певну дистанцію, і їм було заборонено покидати салон.

Автомобільний рок-концерт в Данії


Тим не менш, рок-концерт вдався на славу! Відвідувачі, очевидно, залишилися в захваті, незважаючи на те, що не можна було вийти із салону авто. Добре, що відвідувачі концерту вирішили не влаштовувати “слем”. Збирачі металобрухту залишилися б у великому виграші.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 1200 гривень за пачку! У Києві цинічно наживаються на коронавирусной істерії, і це ще не межа.

Як повідомляв портал Знай.uа, Популярний маркет вирішив заробити на коронавірус, - киян шокували маски по 1200 гривень.

Нещодавно вчені Манчестерського інституту технологій створили унікальний шарф, здатний замінити медичні маски. Дивно, але щільність шарфа дозволяє блокувати дрібні частинки пилу та віруси.