З'явилася інформація, що в Британії милого цуценя породи чау-чау закрили у в'язниці за те, що вкусив за руку копа. Для порятунку чотиримісячного малюка по кличці Бангл (Bungle) громадськість організувала спільноту у соціальній мережі Facebook.

Собака, Facebook

Так, власникам пухнастого цуценяти та іншим громадянам Великобританії здалося надзвичайно суворим покарання для Бангла у зв'язку з інцидентом, який стався 16 листопада у селі Сток-Бруэрн в графстві Нортгемптоншир.

Цуценя вискочило за ворота будинку своїх господарів, банкірів-мільйонерів Гейс. Малюк опинився на дорозі та не давав проїхати автомобілям. Потім правоохоронець вирішив втрутитися і зловити собаку. Однак, Банглу це не сподобалося, і він вкусив копа за кисть руки і передпліччя. В результаті, цуценя доставили у відділення і посадили за ґрати.

"Тримати цуценя, яке не зробило нічого несподіваного чи неприйнятного, враховуючи всі обставини, в ізоляції від 15-річного хлопчика під час різдвяних свят жорстоко", - зазначив господар собаки Девід Гейс.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Правоохоронці могли залишити собаку в ув'язненні до дев'яти місяців згідно з законом. Власник Бангла найняв адвокатів, щоб вони розібралися в цій ситуації.

Копи звинуватили захисників у подвійних стандартах, підкресливши, що реакція суспільства була б іншою, якби він напав на дитину або спровокував аварію на дорозі.

Покусаний Банглом коп обстежувався в лікарні, зробив щеплення від правця і взяв курс антибіотиків.

Вже 23 листопада маленького Бангла звільнили, і він повернувся додому.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що змія заповзла у двір і напав на собаку.

Як повідомляв портал "Знай.ua", під Києвом бездомні собаки напали на дитину.

Також "Знай.ua" писав, що дівчина завела маленького песика, який перетворився в "ведмедя".