Грубе порушення правил карантину, стрімка погоня і великий штраф: все це відбулось із молодим чоловіком менше ніж за пів години. Оскільки чоловік біг надзвичайно швидко і вправно, а його переслідували цілих п'ять гвардійців, від яких він зумів утекти, новоспечений “Форрест Гамп” став новою зіркою вірусних відео.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Російська влада виокремила санаторний комплекс у місті Сочі, де протягом 14-и днів перебувають на обсервації росіяни, які повернулись додому з-за кордону. Їм забезпечують належні умови, правило лише одне - ніколи не залишати приміщення. Саме тому під корпусами санаторію чергують гвардійці.

Скріншот відео
Скріншот відео

Павло ослухався правила і вийшов на вулицю. За його словами, він хотів трохи розім'яти м'язи, проте гвардійці відразу помітили його і почали наближатись, щоб наказати повернутись на обсервацію. Павло не захотів слухати наказів і побіг. Він зумів перехитрити 5 гвардійців і прослизнути у під'їзд. Уся погоня супроводжувалась схвальними криками, а переможний забіг до під'їзду - оваціями.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Чоловік буде змушений сплатити 40 тисяч рублів штрафу.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше заробітчани з Польщі прорвалися до України в обхід обсервації, начхавши на пандемію.

Як повідомляв портал Знай.ua, Евакуйованих з-за кордону українців "поселять" в Чорнобильській лікарні, Кличко розкрив деталі.

Також Знай.ua писав, Обсервація та самоізоляція по-новому – для українців розробили механізм дій.