На цьому тижні Сполучені Штати охопила хвиля протестів. Після вбивства поліцейськими чорношкірого жителя Міннеаполіса, мільйони людей у різних містах вийшли на вулицю з вимогою справедливості. При цьому не обійшлося і без погромів. Про ситуацію в США розповів блогер Sergey Naumovich. На своїй сторінці у Facebook він опублікував відео, як зараз виглядають вулиці міст Сполучених Штатів.

#ВсёПлохо... Будто кадры из фильмов. Или графика из компьютерных игр. США. 2020 год. Конец мая месяца. Реальные кадры. Видео одолжил у Слава Масонский

Geplaatst door Sergey Naumovich op Zaterdag 30 mei 2020


На відео видно пожежі в різних місцях. Видно, що деякі будівлі вигоріли повністю. Магазини розграбовані, розбиті вітрини, скрізь стоять поліцейські машини з увімкненими маячками. На вулицях практично немає людей, хіба що місцями в кадр потрапляють самотні люди, розгублено стояли біля розбитих вітрин і порожніх полиць.


“Все погано. Наче кадри з фільмів або графіка з комп'ютерних ігор”, прокоментував відео блогер Sergey Naumovich. Тим часом, обстановка в США залишається напруженою. У Міннесоті приведені в бойову готовність частини Національної Гвардії. Дональд Трамп у своєму твіттері погрожував протестувальникам. Ймовірно, буде розбита ще не одна сотня вітрин.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 28 травня запуск космічного корабля до МКС Crew Dragon компанії SpaceX з астронавтами Дагласом Херлі і Робертом Бенкеном на борту відкладений із-за погодних умов за 16 хвилин до запланованого старту.

Як повідомляв портал Знай.иа, SpaceX уперше за останні 10 років повинна була відправити астронавтів NASA в космос з території США.

Також портал Знай.иа писав, що SpaceX випустила симулятор стикування з МКС.