Королева Єлизавета II, яка ще з початку березня з чоловіком принцом Філіпом дотримуються карантину в Віндзорському замку в графстві Беркшир, вперше на час самоізоляції потрапила в об'єктиви камер за унікальним заняттям.

Відповідні світлини оприлюднили іноземні ЗМІ.

Варто нагадати, що Її величність та принц Філіп на час пандемії переїхали з Букінгемського палацу до Віндзорського замку ще в середині березня. Разом з ними на самоізоляції перебувають також і 22 члени персоналу, в тому числі і конюх Террі Пендри, адже, як відомо, королева з дитинства небайдужа до коней.

Королева Єлизавета катається на коні

І вже на днях вона вперше потрапила в об'єктиви папараці саме тоді, коли вона займалася своїм улюбленим заняттям. Так, її сфотографували під час кінної прогулянки в околицях Віндзорського замку - 94-річна королева каталася на поні на прізвисько Балморал Ферн.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Королева Єлизавета катається на коні

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Маркл перетворила принца Гаррі на бомжа? Королівський онук розпродає майно.

Як повідомляв портал Знай.ua, Єлизавета II і принц Філіп мало не зірвали весілля Чарльза, про це Камілла роками мовчала.

Також Знай.ua писав, як сестра королеви Єлизавети II Маргарет пішла під вінець