Маленький хлопчик Рустам Злобін мав проблеми відразу по народженні: дитина народилась із вадами, а тому рідна мама відмовилась від малюка. Хлопчик не мав ніжки, а ще носа. Така зовнішність спровокувала волонтерів на дивну легенду: мама дитина хотіла зробити аборт, а тому пила якісь препарати, які таким чином відобразились на дитині.

Про це повідомляє видання StarHit.

Лікарі та опікуни хлопчика відкидають цей міф. Ще зовсім малюком опікунство на хлопчика оформила родина Злобіних. У сиротинці не розраховували, що маленького Рустама заберуть додому. Родина піклується про хлопчика, активно лікує і розвиває. Сьогодні Рустам ходить на своїх ногах - йому поставили спеціальний протез. Операцій на піднебінні дозволили йому розвинути мовленнєві навички. Згодом йому роблять косметичну операцію, щоб розв'язати проблеми з носом.

Рустам Злобін, фото StarHit
Рустам Злобін, фото StarHit

На час карантину хлопчик опинився у селі, де бавився з двома іншими дітьми сім'ї Злобіна, займався на онлайн-заняттях і вів інші типові сільські справи дітей.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у Запоріжжі народжену сурогатною матір'ю крихітку відмовилися удочерити в Америці - хвора і нікому не потрібна, серце крається.

Як повідомляв портал Знай.ua, У Дніпрі лікарі просять допомогти дитині з дитбудинку з пороком серця - дуже хвора, батьки кинули.

Також Знай.ua писав, що у Львові виходили крихітку вагою у пів кіло: батьки відразу відмовилися.