Курйозний та доволі унікальний випадок стався в Індонезії. Саме там 65-річна жінка вийшла заміж за 24-річного юнака, якого напередодні всиновила.

Джерело: іноземне видання 7news.

Як відзначається, жителька Індонезії усиновила 24-річного хлопця ще минулого року та не планувала за нього аж ніяк виходити заміж. Але одного разу вона сказала вже всиновленому сину, аби він шукав собі наречену та одружувався, адже усі три її доньки вже успішно знайшли собі чоловіків.

В результаті парубок не розгубився та зробив пропозицію руки і серця своїй новій 65-річній матусі, яка не довго думаючи сказала "Так".

Фото з весілля

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Я не збиралася виходити за нього заміж, коли усиновила його. Коли я сказала йому, що він повинен скоро одружитися, оскільки мої три прийомні дочки вже були одружені, він, на мій подив, сказав, що хоче одружитися зі мною", - каже наречена.

Весілля пройшло з усіма традиціями. Наречений, який заплатив нареченій калим - 100 тис. індонезійських рупій, був у костюмі, наречена - у весільній сукні. Молодята постійно трималися за руки і посміхалися.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, заздрив та відчував ненависть — Потап зізнався у серйозних сварках з Каменських.

Як повідомляв портал "Знай.ua", сусід Заворотнюк розповів про "приворотне зілля" акторки - "Чоловічі серця біля ніг".

Також "Знай.ua" писав, що королева Єлизавета II планує відзначати 100-річчя свого чоловіка, що готують для принца Філіпа.