В Росії, а точніше в Новосибірську стався моторошний інцидент, в результаті якого ледь з життя не пішов десятирічний хлопчик. Так, останній намагався пролізти в на територію дитячого майданчику та застряг головою в паркані, який почав хитатися та хотів обвалитися.

Про це повідомляє низка іноземних ЗМІ.

За словами місцевої жительки, яка все бачила, хлопчик хотів потрапити на дитячий майданчик. Він просунув голову прямо в тому місці, де ворота з'єднуються з парканом. Як тільки він це зробив, хтось відкрив ворота, щоб заїхати на територію. Через це конструкція прийшла в рух. На крики дитини збіглися люди.

Скріншот з відео

Також жінка додала, що ворота відкриваються водіями автомобілів дистанційно, вручну їх відкрити не можна. Крім того, за допомогою пульта немає можливості їх закрити. Тому без допомоги людей витягнути дитину не вийшло б.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

"Добре, що це була голова, а не шия, інакше могло передавити або переламати хребці, - каже вона.

Щоправда, людям перехожим все ж вдалося врятувати школяра; його відвезли додому і викликали швидку. Лікарі заявили, що ніяких серйозних травм він не отримав.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, раніше в Запоріжжі народився малюк розміром з кошеня, мама благає про допомогу.

Як повідомляв портал "Знай.uа" під Харковом хлопчик пішов на дно разом з дірявим човном.

Також "Знай.uа" писав, що у Запоріжжі судять виховательку нелегального садка у якої на руках померла дитина.