Ця унікальна історія, яка схожа на більше сюжет до якогось фантастичного фільму, сталася з 4-річним Іваном Мішуковим в Підмосков'ї. Саме там хлопчик жив з батьками в місті Реутов, поки вони не розлучилися. Вже після цього мама залишила дитину на рідну тітку з дідусем, а сама почала влаштовувати своє особисте життя. Вони любили малюка і піклувалися про нього.

Через час тітка вийшла заміж, а дідусь почав зловживати алкоголем - до внука йому вже не було справ. Вихованням Вані зайнявся чоловік тітки. Він знущався з дитини і не пускав його додому. Хлопчику доводилося ночувати на вулиці. Спав він у курені, який побудував з друзями.

Хлопчик, який жив з собаками

Вже пізніше до оселі Вані прибилася собака по кличці Лора, яка стала його охороняти. Через час до їх компанії приєдналися ще чотири дворняги. У холодну пору собаки зігрівали дитини своїм теплом. Їв хлопчик то, що дадуть сусідські діти. Іноді йому вдавалося залізти в квартиру своєї тітки і там набрати трохи їжі. Продуктами він завжди ділився з собаками.

В результаті представники соцслужб і міліції звернули увагу на безпритульного 6-річного хлопчика, але забрати його з вулиці виявилося не просто. Собаки не давали міліціонерам і близько підійти до Вані.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Хлопчик, який жив з собаками

Одного разу правоохоронцям вдалося спіймати дитину в магазині і вивести через чорний хід. Вони довго їздили по місту, щоб заплутати сліди і собаки їх не знайшли.

У дитячому будинку хлопчик кидався на людей і кусався. Він не хотів ні з ким спілкуватися з людей. В 9 років його всиновила жінка на ім'я Тетяна, яка замінила Вані маму. Бувши в п'ятому класі, хлопчика віддали вчитися в Кронштадтську морехідну школу. Там йому сподобалося - військова дисципліна і заняття спортом пішла на користь юнаку.

Хлопчик, який жив з собаками

Зараз Вані вже 27 років. Він живе в Реутові і працює інженером. Про своє важке дитинство з собаками він особливо не хоче згадувати.

Хлопець пам'ятає лише одне, що потрапивши в дитячий будинок, він дуже сумував за своїми чотириногими друзями. Ваня переживав, що собакам тепер нікому буде приносити їжу. Свою маму Іван уже давно пробачив.

Хлопчик, який жив з собаками

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше вив по-вовчому: на Прикарпатті виявили маленького Мауглі

Як повідомляв портал "Знай.ua", 5-річного Мауглі під Івано-Франківськом тримають в сараї

Також "Знай.ua" писав, що вив по-вовчому і не впізнавав людей, франківські чиновники відхрестилися від маленького Мауглі