Карантин через коронавірус у Франції сильно затягнувся. Очевидно, далеко не всім подобаються жорсткі обмежувальні заходи. Причому деколи доходить до серйозних інцидентів. У містечку Байонн сталася надзвичайна подія. Водій одного з міських автобусів був убитий за те, що відмовився пустити пасажирів без засобів індивідуального захисту, передає місцеве видання Sud Ouest.

Фото з місця події, Sud Ouest

Інцидент стався ввечері. Група молодих людей спробувала увійти в автобус без масок і квитків. Водій, 50-річний чоловік, відмовився продовжувати рух за маршрутом, поки люди не покинуть салон. У відповідь група молодих людей побила водія. Результатом стала черепно-мозкова травма. Чоловіка госпіталізували, але допомогти йому медики вже не змогли.

У цій справі ведеться слідство. Правоохоронці заявили, що на даний момент затримані п'ятеро підозрюваних. Водії транспортної компанії, в якій працював покійний, відмовилися виходити на рейс.Через це в Байонн стався транспортний колапс. Співробітники компанії вимагають справедливого розслідування справи і покарання винних.

Нагадаємо, раніше 19-річний франківчанин поповнив ряди Небесної Сотні, з Україною в серці: "Згадайте нашого Ромчика"

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.ua» Киянин зрешетив товариша з пістолета посеред вулиці – вісім куль, дивом вижив

Також «Знай.ua» писав, що Під Тернополем псих з гарматою розстріляв дружину з-за "голодної" корови