Днями стало відомо про загибель найстаріших сіамських близнюків у світі – Ронні і Донні Гейлонів. 68-літні американці були з'єднані в талії і мали загальний шлунковий тракт і пряму кишку, однак у кожного брата було окреме серце, живіт, руки і ноги.

Чоловіки розповідали в останніх інтерв'ю, що жили хорошим життям, адже вже з трьох років вони виступали на карнавалах і в цирках. Це давало їм можливість оплачувати медичні рахунки і допомагати родичам, пише Mail Online.

близнюки Ронні і Донні Гейлони, Mail Online
близнюки Ронні і Донні Гейлони, Mail Online

Ронні і Донні народилися повністю здоровими з вагою 5 кг, але перші два роки вони провели в лікарні, оскільки медики намагалися знайти спосіб їх безпечного розділення. Потім батькам сказали, що немає гарантії, що обидва хлопчика переживуть операцію, і вони відмовилися оперувати синів.

Ходити близнюки навчилися 29 місяців, намагаючись ступати по черзі. Їх батьки найняли фахівців, щоб навчити їх зав'язувати взуття, ходити в туалет і працювати один з одним, оскільки обидва брати народилися праворукими.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Ронні і Донні були найкращими друзями і практично всі робили спільно. Вони обидва любили риболовлю, кемпінг, колекціонування бейсбольних карток та інших речей. Найчастіше Донні готував їжу, мив посуд і прав речі, в той час як Ронні прибирав у ванній і спілкувався з оточуючими.

близнюки Ронні і Донні Гейлони, Mail Online
близнюки Ронні і Донні Гейлони, Mail Online

В 2010 році їм знадобилася медична допомога після того, як у Ронні з'явилися тромби в легенях у результаті вірусної інфекції. Також обидва брата страждали від виснажливого артриту.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, бубонна чума поширюється далі, зафіксовано нові випадки.

Як повідомляв портал Знай.uа, кожні 66 секунд хтось у світі отримує хворобу Альцгеймера – 5 звичок, які знизять ризик захворювання.

Також портал Знай.uа писав, що в Україні за добу 564 нових хворих на коронавірус, 21 померло.