У Санкт-Петербурзі 11 липня відбулося збройне пограбування. У відділення "СовкомБанку" на проспекті Ветеранів близько 16:30 увійшов невідомий чоловік. Злочинець увірвався в зал, коли там були тільки три касирки, почав стріляти в стелю і вимагати готівку.

У місцевому виданні "SPB.KP" повідомили також про викрадення чотирьох мільйонів рублів: "До банку забіг невідомий чоловік, щось прокричав і став стріляти. Чоловік викрав чотири мільйони рублів і зник."

Пограбування банку у Санкт-Петербурзі, скріншот з відео
Пограбування банку у Санкт-Петербурзі, скріншот з відео

Сума збитку наразі уточнюється. Попри стрілянину, постраждалих в результаті інциденту немає. Зараз у місті введено план "Перехоплення". Правоохоронні органи розшукують невисокого, кремезного чоловіка. На місці події працюють слідчі та експерти.

Згодом надійшла офіційна інформація від ГУ МВС по Санкт-Петербургу і Ленінградській області:

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"11 липня 2020 року близько 16:50 у поліцію Кіровського району надійшло повідомлення про те, що близько 16:40 в офіс фінансово-кредитної установи, розташованого на проспекті Ветеранів, забіг невідомий чоловік у медичній масці. Невідомий здійснив один постріл з предмета, схожого на пістолет, після чого погрожуючи ним співробітнику установи, викрав близько 4 млн рублів (точна сума встановлюється) та з місця пригоди зник. Поліцією вжито заходів до розшуку та затримання зловмисника. Вирішується питання про порушення кримінальної справи.", - йдеться у повідомленні.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 10 найцікавіших місць України для відпочинку — мальовничі каньйони, старовинні фортеці і загадкові печери

Як повідомляв портал "Знай.ua", українці залишаться без пенсій? У Мінсоцполітики попросили додаткові 15,2 млрд. грн. для виплат

Також "Знай.ua" писав, в анексованому Криму море вкрилося нечистотами — острівки з пластику, водоростей і фекалій