38-річна Меган Маркл стала прикладом для Кейт Міддлтон. Так, одна з найстильніших членів королівської сім'ї герцогиня вирішила відмовитися від ідеї швидкої та доступної моди та наслідувати приклад Меган Маркл

Всі її публічні виходи не дають спокою ні найомднішим світовим красуням, ні папараці. Останнім часом герцогиня Кембриджська змінила своє ставлення до стилю. У гардеробі Кетрін з’являється все більше марок, що підтримують ідею стійкої моди (еко-бренди).

Кейт Міддлтон, фото, Getty Images
Кейт Міддлтон, фото, Getty Images

За словами інсайдерів Еxpress, ймовірно Міддлтон вирішила відмовитися від ідеї швидкої та доступної моди та наслідувати приклад Меган Маркл, яка давно використовує свою популярність для демонстрації брендів з більш етичним підходом.

Меган Маркл і принц Гаррі, скріншот: YouTube
Меган Маркл і принц Гаррі, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нещодавно дружина принца Вільяма навідалася з офіційним візитом в госпіталь королеви Єлизавети в Кінгс-Лінн в сукні від бренду Beulah. Одяг цієї марки виготовляється в Індії жінками, що стали жертвами торгівлі людьми. Десять відсотків прибутку йде на боротьбу з рабством.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, білі спальні, півонії та дзеркала — в яких умовах жила Меган Маркл до зустрічі з принцом Гаррі.

Як повідомляв Знай. ua, Маркл пускає іскри від ревнощів - Гаррі з сусідкою "зависає" в барі, поки Меган няньчить дитини.

Також Знай. ua писав, що Меган Маркл і принц Гаррі втратили своє дітище, королева Єлизавета II поставила жирну крапку.