Священник з Барнаулу Олександр Микушин поділився зі своїми читачами на Fecebook радісною новиною.

"Содом в центрі Барнаулу закритий. ***Алілуя!", - написав священник, уточнивши, що салон розміщений між часовнею, де він висаджує рослини та політехнічним університетом.

За його словами декілька років бордель "Барсук" пропонував своїм відвідувачам "експрес-послуги" на цокольному поверсі адміністративної будівлі релакс-холу Масон, що розміщений в самому центрі Барнаулу. Під видом масажного салону тут пропонували різне.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Також, священник наголосив, що він 6 років разом зі студентами та прихожанами молились, щоб цей непристойний заклад закрили.

"Якось я окропив цю будівлю Святою водою. Але демонів не так легко було вигнати. Сильна нечисть жила в так званому "масажному салоні", - стверджує Микушин.

За словами священника "салон" перестав працювати в 2018 році, коли бійці спеціального загону швидкого реагування (яких в свою чергу Микушин називає ангелами відплати) приїхали в "Барсук" та затримали його відвідувачів.

"Спостерігав за цим дивовижним шоу із задоволенням. Це було дійсно круто", - додає священник.

Олександр Микушин дивується, що протягом кількох років відповідальні лиця не зважали на діяльність борделю в центрі міста. Однак, дякуючи Богу та його милості, робота "салону" нарешті остаточно зупинилась.

За його словами скоро на цьому місці буде авторський театр.

Нагадаємо, що Доведет до греха: архиепископ завел себе соблазнительную помощницу, прихожане "атаковали" грудастую красавицу В сети разгорелся скандал вокруг сексуальной помощницы архиепископа Москвы

Як повідомляв портал "Знай.uа" Відлучений від церкви за заперечення ковіду піп захопив жіночий монастир і виставив козаків на охорону У Росії розгорівся черговий скандал

Також "Знай.uа" писав, що Відлучений від церкви піп дав Путіну три дні і пригрозив усій Росії Відлучений від церкви за заперечення ковіду піп дав Путіну три дні