Пандемія коронавіруса змусила весь світ поглянути на добрі вчинки по-новому. Мільйони людей заразилися цією хворобою, десятки тисяч – померли. Особливо великі проблеми у медиків. Ці героїчні люди ціною власного здоров'я борються за життя пацієнтів з дуже заразною хворобою, і часто страждають від коронавіруса самі. Тому саме представникам цієї професії найбільше потрібна допомога і підтримка. Випадок у Великобританії доводить, що благодійність не знає віку.

Томас Мур – ветеран Другої Світової війни. Ця людина по-своєму унікальна, адже незважаючи на життя в складні часи, він зумів дожити до 100 років. Однак слава приходить не тільки з подвигами на полі битви, але і з благодійними вчинками, передає ВВС.

Томас Мур оголосив збір коштів для медиків, щоб допомогти їм захиститися від коронавіруса. Невідомо, скільки він хотів зібрати спочатку, проте свій план він напевно перевиконав. Ветерану вдалося зібрати цілих 333 мільйони фунтів!

Мур використовував оригінальний спосіб. Він оголосив челендж, що буде ходити навколо свого будинку до тих пір, поки не назбирається необхідна сума.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ветеран, який ледь пересувається, і використовує каталку, дійсно виконав поставлене перед собою завдання. За цей вчинок і зібрані кошти на допомогу медикам Королева Єлизавета II посвятила його в лицарі. І тепер нашого героя звуть сер Томас Мур.

Обов'язково’обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, білі спальні, півонії і дзеркала — в яких умовах жила Меган Маркл до зустрічі з принцом Гаррі.

Як повідомляв Знай. ua Маркл пускає іскри від ревнощів - Гаррі з сусідкою "зависає" в барі, поки Меган няньчить дитини.

Також Знай. ua писав, що Меган Маркл і принц Гаррі втратили своє дітище, королева Єлизавета II поставила жирну крапку.