У місті Сальськ Ростовської області сталося велике ЧП. В одному з пологових будинків міста викрали дитину! Малюку було всього три дні від народження. Крадійку зафіксували камери відеоспостереження. Відео з цих камер вже розійшлося інтернетом. Відразу після викрадення до справи долучився Слідчий Комітет РФ, і таки виконав свою роботу. Дитину знайшли.

Мама викраденого малюка розповіла, як сталося викрадення. За її словами, серед ночі якась жінка стукала у вікно палати і просила покликати медсестру. Вона заявила, що недавно народила і попросила видати їй дитину. Мама викраденого малюка пішла шукати медсестру, однак так її і не знайшла. “Як не знайшла???”, обурено заявила їй жінка. “А куди ти йдеш?”, продовжувала допитуватися вона. Мама дитини відповіла, що прямує в туалет. Проте коли вона повернулася, дитини вже не було.

Зараз відомо, де знаходиться немовля. Оперативникам вдалося знайти цю жінку. Вона забрала дитину в Калмикію, в своє село. Проте слідчі її знайшли, вилучили новонародженого і направили назад в Сальськ, до матері. Жінка, яка викрала дитину, затримана. Що її штовхнуло на такий вчинок, невідомо. Обставини події з'ясовуються.

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав, що у Києві чоловік-тиран вкрав у дружини однорічного малюка - "Курить, п'є і живе на вулиці".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Крім того, Знай писав, що у двох лікарнях Тернопільщини відмовилися брати дитину на швидкій.

Також Знай повідомляв, що львів'яни поскаржилися на відсутність місць у лікарнях для тих, хто хворий коронавірусом і запаленням легенів.

Нещодавно Знай передавав, що в одній з лікарень Харківщини лікарі відмовилися лікувати коронавірус і масово звільнилися.