Пакетики з таємничими насінням були отримані поштою сотнями жителів Сполучених Штатів Америки, Великобританії, Канади та Нової Зеландії. Про це було написано у щоденній британській газеті The Guardian.

На поштових упаковках було написано, що всередині повинні були знаходитися іграшки або біжутерія, однак люди знаходили маленькі прозорі пакети, в яких були чорні або білі насіння. Жодного супровідного листа не було і як-небудь розпізнати до якого рослині належать насіння — ніяк не можна.

З'явилося припущення, в якому йдеться про те, що вказавши помилкову інформацію на посилці, відправники тим самим хотіли уникнути проблем з митницею. На відправленнях були вказані точні дані одержувача (адреса та ім'я), а також були наклеєні стікери пошти Китаю.

Невідомі насіння, фото: Антикор
Невідомі насіння, фото: Антикор

В одному тільки штаті Флорида дивні посилки були доставлені приблизно 600 людям, серед яких був щасливчик, який отримав таких три за один тиждень. У США ця ситуація торкнулася 12 штатів. У Великобританії близько ста подібних випадків, а ще посилки прийшли в Нову Зеландію і Португалію.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Міністерство сільського господарства США закликало знищити насіння і ні в якому разі їх не садити. Проте мешканка Техасу зізналася, що все-таки посадила свої, прийнявши за подарунок, але нічого не виросло.

Сполучені Штати Америки і Великобританія розпочали спільне розслідування. Є версія, що подібна розсилка надається шахраями, власниками китайських онлайн-магазинів. Тим самим підвищуючи свій рейтинг. У свою чергу в Китаї заявили, що стікери пошти країни є підробленими і попросили поштову службу США передати посилки для проведення власного внутрішнього розслідування.

Нагадаємо, поїзд зійшов з рейок і загорівся прямо на мосту.

Як повідомляв "Знай.uа", Twitter обговорює відносини Ілона Маска і Білла Гейтса.

Знай.uа писав про далекобійника, який придумав, як влаштувати сім'ї відпустку.