На російському Уралі стався дивовижний випадок, який вразив весь Інтернет. Так, турист врятував собаку, який опинився в пастці на скелі. Відео рятувальної операції з'явилося в Telegram-каналі "Лента lite".

Читайте Знай у Google News!

Чоловік пропливав на човні повз скелі та помітив пухнастого бідолаху. Він нещасними голодними очима зверху дивився на людину.

порятунок собаки, скріншот з відео
порятунок собаки, скріншот з відео

На кадрах видно, як турист підіймається на вершину, спускає пса в воду, щоб той зміг дістатися до човна. Автор відео жартівливо зазначив, що на ролику все виглядає так, ніби той утопив тварину.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

порятунок собаки, скріншот з відео
порятунок собаки, скріншот з відео

"Уралець врятував песеля, який застряг на скелі. Коли турист помітив бідолаху, він заліз до нього, погодував, а потім допоміг зістрибнути в воду. Рятувальна операція пройшла успішно", - йдеться у підписі до відео.

Нагадаємо, в Дніпрі торговці тваринами викинули напризволяще вісьмох кошенят. Вони ще зовсім крихітні - їм від сили 1,5 місяця, розміром з долоню. У всіх них є лишай, а сплять вони на дереві.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Великобританії кіт пройшов пішки 64 кілометри і повернувся додому.

Також портал Знай.ua писав, що всі випадковості в житті не випадкові, і іноді бажання можуть привести нас туди, куди ми навіть не підозрювали. Так, один відчайдушний молодий фотограф дуже довго шукав собі собачку, яка могла стати і другом, і моделлю, яку можна цікаво сфотографувати. У підсумку він перетворив собаку коргі на зірку.