У хлопчика з носа випала деталь Lego, втрачена два роки тому. Позбутися від стороннього предмета допомогла тарілка кексів.

Через два роки у семирічного новозеландського хлопчика з носа випала втрачена деталька Lego, повідомляти The Guardian.

У 2018 році Самір Анвар з міста Данідін, розташованого на півдні Нової Зеландії, вставив собі в ніс маленьку деталь Lego. Ні батьки, ні лікар не змогли виявити предмет в носі у хлопчика. Оскільки дитина не відчував ніякого дискомфорту, батьки вирішили, що деталь просто загубилася, і забули про це.

Але 16 серпня Самір вдихнув запах кексів, після чого відчув біль у носі. Мати хлопчика допомогла йому висякатися, і з носа випала маленька рука персонажа Lego.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

"Я здивувався і злякався", - описує свої почуття хлопчик. Детальку загорнули в серветку, і вирішуючи, що з нею робити, батько хлопчика Муссадір Анвар пожартував: шматочок конструктора потрібно віддати в музей.

Місцевий телеканал вже запросив сім'ю хлопчика розповісти цю історію в ефірі передачі Seven Sharp.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, в одному з шотландських містечок школа готується прийняти відразу 18 близнюків

Як повідомляв портал Знай.ua, маленький хлопчик віддав єдине, що в нього було заради матері

Також Знай.ua писав, 96-річному дідусеві з пошаною вручили диплом бакалавра