В одному з шотландських містечок відбудеться дивовижна подія. Цього року вчителям молодшої школи буде дуже складно орієнтуватися. Справа в тому, що в новому навчальному році в цьому місті в школу підуть відразу 18 близнюків. При цьому всі Близнюки дуже схожі один на одного, і відрізнити цих дітей буде дійсно дуже складно.

На честь цього випадку в містечку провели фотосесію. Всі діти були в шкільній формі. На фотографіях видно, наскільки всі діти схожі між собою. Їх дійсно дуже складно відрізнити один від одного. Правда, на обличчях малюків радості не було. Мабуть, не дуже вони прагнуть піти за новими знаннями в школу.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Однак випадок дійсно унікальний. Невідомо, чи були коли-небудь ще такі випадки, щоб з близнюків набирався цілий клас. Проте вже очевидно, що орієнтуватися вчителям буде дуже складно. Зате дітям буде весело, вони зможуть відповідати на уроках один за одного.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Як повідомляв Знай.ua колишній королевою Миколаїв показав таємну супутницю: Дельфін забув русалку і скинув 20 років

Також Знай.ua " писав, родичі Ротару вколюють в полях, поки "Хуторянка" співає? Син зірки показав ексклюзивні кадри